Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 554 700 111
+420 606 668 251
+420 554 253 111
+420 606 668 288

O nemocnici

V Podhorské nemocnici vypukla vánoční atmosféra

16.12.2015

Pravá vánoční atmosféra již vypukla v Podhorské nemocnici v Bruntále a Rýmařově. Předvánoční program zahájila akce pro děti zaměstnanců, které se zapojily do vlastnoručního zdobení perníčků, tvořily gelové svíčky a vyráběly papírové andělíčky či stromeček ze šišky. Ochuzeni ale nejsou ani pacienti, kteří musí sváteční období trávit v nemocnici.

Předvánočního tvoření pro děti zaměstnanců si v prostorách Střediska volného času v Bruntále užívalo celkem 20 dětí i se svými rodiči. „Předvánoční program pro nás připravilo Středisko volného času Bruntál. Děti na začátku celého programu dostaly malou pozornost a poté si mohly s pomocí instruktorů či rodičů udělat vlastní gelovou svíčku, namalovat vánoční perníček nebo připravit originální ozdobu na stromeček,“ popisuje manažerka marketingu a PR Podhorské nemocnice Mgr. Markéta Stržínková s tím, že do vánoční atmosféry se již ponořila celá Podhorská nemocnice a ochuzeni tak nejsou ani pacienti.

Na každém oddělení je již nyní vánoční výzdoba a stromeček, který s chutí a láskou připravují sestřičky. I když se zdravotníci budou snažit propustit na vánoční svátky co nejvíce pacientů domů, v nemocnici vždy každoročně zůstává hospitalizováno okolo 60 osob, a to na interním oddělení, oddělení ošetřovatelské péče, JIP a sociální hospitalizaci. „Každý pacient, který zůstane v nemocnici, dostane malý dáreček od personálu. A na Štědrý den bude pacientům, kterým to zdravotní stav dovolí, uzpůsobena také strava – na oběd dostanou bramborový salát a smažené rybí filé,“ doplnila Stržínková.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: