Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 554 700 111
+420 606 668 251
+420 554 253 111
+420 606 668 288

O nemocnici

Nejlepším lékařem roku byl vyhlášen MUDr. Miroslav Růžička, lékař interního oddělení

20.1.2016

Ples na motivy populárního muzikálu s písněmi švédské skupiny ABBA zahájila píseň MAMMA MIA v podání pěti zpěvaček a hereček - Daniely Šinkorové, Olgy Lounové, Jitky Asterové, Petry Vraspírové a Hany Holišové, které během plesu zazpívaly ještě několikrát. Následně již na pódium vstoupila moderátorská dvojice večera – herečka Tereza Kostková a Libor Bouček – která uvítala všechny účastníky plesu.

Po tanečním vystoupení mladých žen a mužů na písničku Voulez Vous předseda dozorčí rady společnosti AGEL Ing. Tomáš Chrenek, Ph.D., a předseda představenstva MUDr. Ján Dudra, Ph.D., MPH, ocenili nejlepší pracovníky a kolektivy cenou Zlatý Aeskulap, a to v kategoriích Společnost roku České republiky, Společnost roku Slovenské republiky, Oddělení roku České republiky, Oddělení roku Slovenské republiky, Mimořádný počin v oblasti medicíny, Nejlepší lékař roku, Nejlepší sestra roku, Zaměstnanec roku a Nejlepší odborná publikace roku. Za Podhorskou nemocnici v kategorii NEJLEPŠÍ LÉKAŘ ROKU vyhrál MUDr. Miroslav Růžička, lékař interního oddělení. Cenu převzal primář MUDr. Petr Opletal.

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: