Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 554 700 111
+420 606 668 251
+420 554 253 111
+420 606 668 288

O nemocnici

Gynekologické oddělení Podhorské nemocnice spustilo internetovou poradnu

15.2.2016

Trápí Vás gynekologický problém? Chcete se zeptat na cokoliv ohledně porodu či těhotenství? Vaše dotazy z oblasti gynekologie a porodnictví mohou lidé nyní nově konzultovat přes internet, a to přímo s primářem gynekologické ambulance Podhorské nemocnice MUDr. Mariánem Olejníkem, MBA. Novou online poradnu spustila Podhorská nemocnice, která je členem skupiny AGEL, na svém webu http://nemocnicepodhorska.agel.cz v sekci gynekologického oddělení.

Ženy či jejich partneři tak mohou s primářem konzultovat například dotazy ohledně porodu, těhotenství, péči po porodu, antikoncepce i gynekologických obtíží a onemocnění. Otázky lze klást nejen jmenovitě, ale i zcela anonymně. „Internetová poradna samozřejmě nemůže nahradit klasické vyšetření u lékaře, což ani není jejím cílem. V mnoha dílčích problémech však bude účinným pomocníkem pro širokou veřejnost. Přispěje také k dalšímu zkvalitnění služeb pro naše pacientky,“ vysvětluje účel poradny primář MUDr. Marián Olejník. Za důležité také považuje, že díky snadné dostupnosti konzultace přes internet bude možné včas zachytit problematické případy pro účinnou léčbu.

„Zřídit poradnu jsme se rozhodli i na základě potřeby zodpovídat dotazy pacientek, které se s obdobnými problémy telefonicky obracely různě na sestry a lékaře oddělení, přičemž ne vždy bylo v možnostech personálu dotazy efektivně zodpovědět. Tato poradna bude kvalitnější alternativou a jasným místem, kde mohou ženy klást své dotazy. Věřím, že pacientky naši novou službu ocení,“ dodává primář.

Více informací o službách gynekologické ambulance Podhorské nemocnice můžete získat na webových stránkách http://nemocnicepodhorska.agel.cz.

 

Přímý odkaz na online poradnu:
http://nemocnicepodhorska.agel.cz/pracoviste/oddeleni/gynekologicke-oddeleni/diskuze.html

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: