Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 554 700 111
+420 606 668 251
+420 554 253 111
+420 606 668 288

O nemocnici

Podhorská nemocnice oslavila Den dětí za doprovodu slavné Tatrovky i Lopraisova syna

7.6.2016

Legendární vítěznou Tatrovku Karla Lopraise si mohly tento víkend prohlédnout i prozkoumat děti zaměstnanců Podhorské nemocnice. Podhorská nemocnice, člen skupiny AGEL, ve spolupráci s odborovou organizací nemocnice, pro své pracovníky a jejich potomky připravila oslavu Dne dětí, na kterou dorazilo 58 dětí s rodiči. Akce proběhla v Janovicích u Rýmařova a kromě prohlídky slavného kamionu známého ze závodu v Rallye Dakar zahrnula i možnost návštěvy muzea turistických známek nebo hravé i tvůrčí aktivity pro děti.

„Počasí nám přálo a atmosféra akce byla opravdu skvělá. Slavná Lopraisova Tatrovka velmi zaujala, a to nejen děti a mládež, ale i celou řadu tatínků, kteří nechtěli od proslulého závodního kamionu odejít,“ líčí Mgr. Markéta Stržínková, marketingová manažerka Podhorské nemocnice. S legendární Tatrou, která vyhrála hned čtyři slavné závody, přijel do Janovic syn známého automobilového závodníka Karla Lopraise, který také odpovídal na zvídavé dotazy dětí i rodičů a sám přidal i několik zajímavostí ohledně závodního auta i dakarské rallye. Na věhlasné rallye totiž jezdíval společně s otcem Karlem, a to na pozici řidiče doprovodného vozu.

Nabídka Dne dětí ale zahrnula i škálu dalších aktivit, z nichž si stopadesátka příchozích mohla vybrat. „Pro děti bylo připraveno malování na obličej, dílna se zdobením šnečích ulit, malování na oblázky, výuka švihání bičem, trénink v hodu lasem, střelba z luku, nebo také elektrická autíčka a jízda na koních,“ vyjmenovává Markéta Stržínková možnosti programu, který byl pro všechny zaměstnance a jejich děti zdarma.

Rodiče se staršími dětmi také hojně využívali i možnosti návštěvy místního muzea turistických známek s expozicí tradičních dřevěných vypalovaných plaket a nechybělo ani bohaté občerstvení, které pro všechny příchozí připravil stravovací provoz Podhorské nemocnice.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: