Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 554 700 111
+420 606 668 251
+420 554 253 111
+420 606 668 288

O nemocnici

Gynekologie Podhorské nemocnice je vybavena novým vyšetřovacím křeslem

19.4.2017

Nové gynekologické křeslo, které je pohodlnější pro pacientky a lékařům usnadňuje vyšetření, nainstalovala v těchto dnech do své gynekologické ambulance Podhorská nemocnice v Bruntále, která je členem skupiny AGEL.

Nové gynekologické křeslo Jordan H23 má elektromotoricky ovladatelnou výšku křesla, polohu opěrky zad a pánve. „Díky možnosti nastavení těchto parametrů je nové křeslo pohodlnější i pro starší a méně pohyblivé pacientky, které se v něm mohou lépe usadit,“ uvedl gynekolog a primář oddělení operačních oborů Podhorské nemocnice MUDr. Svatopluk Talla s tím, že křeslo má příjemnou tmavě žlutou barvu, která ordinaci dodává útulnou atmosféru a celkově tak přispívá k psychické pohodě pacientek. Součástí křesla je i integrovaný světelný zdroj poskytující kvalitnější osvětlení vyšetřované oblasti.

Nové křeslo je umístěno na příjmové gynekologické ambulanci, kde jsou vyšetřovány ženy před gynekologickými zákroky a operacemi a eventuálně slouží i při konsiliárních vyšetřeních omezeně mobilních pacientek.

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: