Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 554 700 111
+420 606 668 251
+420 554 253 111
+420 606 668 288

O nemocnici

Pacientům rehabilitace Podhorské nemocnice slouží nové vybavení

9.5.2017

Modernější elektroterapii, ultrazvukovou či laserovou terapii i magnetoterapii si mohou nově užívat pacienti Podhorské nemocnice. Nemocnice, která je členem skupiny AGEL, zakoupila pro obě svá pracoviště v Bruntále i Rýmařově nová moderní zařízení, která umožní poskytování širšího spektra péče i komfortnější podmínky. Výše investice do nového vybavení k fyzioterapii přesáhla částku 110 tisíc korun.

Nově zakoupené kombinované přístroje nabízí neinvazivní terapeutickou léčbu pomocí ultrazvuku, elektroterapie, laserové i magnetické terapie, včetně jejich kombinace. „Přístroje nabízejí široký výběr kombinovaných jednotek, které mohou zahrnovat libovolnou kombinaci elektroléčby, ultrazvuku, laseru a magnetoterapie. Každý systém poskytuje různé funkce a vlastnosti tak, aby splňovaly všechny potřeby terapie na míru daného pacienta,“ vysvětluje Ivana Mročková, vedoucí fyzioterapeut Podhorské nemocnice, s tím, že kromě maximálně moderní a individuální léčby nabízí přístroje navíc i výhodu pro obsluhující personál, a to v podobě jednoduchého ovládání pomocí rozměrného displeje.

Přístroj je určen pro pacienty se širokou škálu obtíží, od bolestí po úrazech a operacích, přes bolesti při degenerativních a revmatických onemocněních, až po bolesti související s onemocněními páteře a velkých kloubů. Zároveň ale přístroj pomáhá i k posílení svalstva. „Zakoupený kombinovaný přístroj, který na našich pracovištích nahradil starší zařízení, slouží k terapii v podstatě veškerých obtíží horních i dolních končetin a také zad,“ uzavírá Ivana Mročková s tím, že zařízení poslouží více než tisícovce pacientů každý měsíc.

Kromě nového přístrojového vybavení navíc Podhorská nemocnice investovala také do modernizace vybavení oddělení, které nyní nově disponuje i novými lůžky v hodnotě 20 tisíc korun.

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: