Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 554 700 111
+420 606 668 251
+420 554 253 111
+420 606 668 288

O nemocnici

Podhorská nemocnice se účastnila Dne zdraví a sociálních služeb ve Vrbně pod Pradědem

9.10.2017

Podhorská nemocnice se účastnila Veletrhu Dne zdraví a sociálních služeb, který každoročně pořádá město Vrbno pod Pradědem. Akce proběhla v sobotu 7. října ve středisku volného času Střecha. Návštěvníci se dozvěděli mnoho užitečných informací o Sociální službě Podhorská a navíc mohli podstoupit zdarma řadu zajímavých vyšetření.

Nemocnice se  Veletrhu zdraví a sociálních služeb zúčastňuje pravidelně. Letos na něm prezentovala jména svého rýmařovského pracoviště. Konkrétně Sociální službu Podhorská, která má dvanáct lůžek.

Kromě tohoto mohli návštěvníci zdarma podstoupit několik zajímavých vyšetření. Pro zájemce bylo připraveno měření krevního tlaku, podílu tuku v těle nebo si mohli nechat podle váhy a výšky stanovit Index tělesné hmotnosti – BMI. Invazivní vyšetření jsme nabídli měření cholesterolu, glykémie. Vyšetření se zúčastnilo 5 desítek lidí z Vrbenska. Děkujeme paní Ivaně Remešové, koordinátorce komunitního plánování sociálních služeb za pozvání a organizaci akce a všem pracovníků Podhorské nemocnice za aktivní účast na akci.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: