Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 554 700 111
+420 606 668 251
+420 554 253 111
+420 606 668 288

O nemocnici

Nemocnice AGEL Podhorská otevírá novou ordinaci praktického lékaře pro dospělé

5.10.2020

Nabídka služeb Nemocnice AGEL Podhorská v Bruntále se od pondělí 5. října 2020 rozšiřuje o novou ordinaci praktického lékaře pro dospělé. O pacienty se zde bude starat paní doktorka Veronika Stanovská ve spolupráci se sestřičkou Petrou Pavlíkovou. Ordinace praktického lékaře vznikla v nemocnici zcela nově.

Výhodou nové ordinace je umístění přímo v budově nemocnice. To pacientům zaručí přímou a rychlou návaznost na další odborné ambulance a specializovaná pracoviště, které Nemocnice AGEL Podhorská provozuje. Pro rychlou diagnostiku je stále dostupná laboratoř, která v případě potřeby provede laboratorní vyšetření nejpozději do hodiny od odběru vzorku. Stejně tak je připraveno poskytovat pacientům rychlé a kvalitní služby moderně vybavené pracoviště zobrazovacích metod s novým CT, ultrazvukem a digitalizovaným rentgenem. V neposlední řadě budou mít pacienti možnost nechat si předepsané léky zarezervovat v místní lékárně přímo z ordinace. Při odchodu z nemocnice si je pak jednoduše vyzvednou. 

„Věřím, že pacienti naší nové ambulance budou profitovat nejen z komplexnosti služeb, které jim na jednom místě dokážeme poskytnout, ale také z odbornosti a přístupu mladé a erudované lékařky a vlídné a vstřícné sestřičky,“ uvedl k otevření nové ordinace předseda představenstva Nemocnice AGEL Podhorská RNDr. Jaromír Soušek, Ph.D.

Ambulanci praktického lékaře pacienti najdou v prostorách dřívější interní ambulance v hlavní budově nemocnice ve druhém patře. Ambulance registruje nové pacienty, kteří se mohou objednávat na telefonním čísle +420 606 668 225 nebo emailem na adrese prakticky.lekar@phn.agel.cz.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: