Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 554 700 111
+420 606 668 251
+420 554 253 111
+420 606 668 288

O nemocnici

Navzdory koronavirové epidemii si Nemocnice AGEL Podhorská připomene velikonoční tradice

31.3.2021

Velikonoční atmosféra zavládla v Nemocnici AGEL Podhorská, a to navzdory stále řádící koronavirové epidemii. Klienti Sociální služby Podhorská v Rýmařově se v rámci ergoterapie pustili do výroby velikonočních dekorací, které již také zdobí jejich pokoje i společné prostory.

„Klienti Sociální služby Podhorská společně s personálem v rámci aktivizace s prvky ergoterapie i v rámci svého volného času malují kraslice, pečou a zdobí perníčky, ale i vlastního velikonočního beránka, který rozzáří při oslavách Velikonoc jejich slavnostní tabuli,“ popsala vedoucí Sociální služby Podhorská Bc. Miroslava Hořínková a doplnila, že velikonoční překvapení pro klienty chystají také zaměstnanci stravovacího provozu, a to tematické menu. „Kromě snídaně v podobě mazance, bude na každého čekat, stejně jako v předchozích letech, velikonoční perníček jako dezert po vydatném obědě“, dodala.

Na bruntálském pracovišti Nemocnice AGEL Podhorská se stále na plno věnují péči o covid-pozitivní pacienty. „Pacientům s covid-19 poskytujeme akutní lůžkovou péči na standardním oddělení a jednotce intenzivní péče. V rámci vývoje epidemiologické situace jsme restrukturalizovali náš lůžkový fond a vytvořili jsme třicetilůžkovou standardní a pětilůžkovou intenzivní covid jednotku,“ upřesnil předseda představenstva Nemocnice AGEL Podhorská Ing. Pavel Kameník.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: