Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 554 700 111
+420 606 668 251
+420 554 253 111
+420 606 668 288

O nemocnici

Podhorská připravila pro ratolesti svých zaměstnanců Den Dětí

1.6.2023

Skákací hrad, malování na obličej, sportovní i poznávací hry a k tomu chutné občerstvení, to všechno si připravila Nemocnice AGEL Podhorská jako dárek k Mezinárodnímu Dni dětí pro ratolesti svých zaměstnanců.

„Hry inspirované létem a prázdninami procvičily nejen sportovní zdatnost malých návštěvníků, ale také jejich paměť, smyslové vnímání i znalosti přírody a darů lesa. Pro ještě větší radost a zážitek z akce byl dětem k dispozici i skákací hrad nebo malování na obličej, které zajistily studentky ZUŠ Rýmařov“ přibližuje téma akce Petra Žváčková, odborný referent marketingu.
Areál Nemocnice AGEL Podhorská nabízí hospitalizovaným pacientům nemocnice a jejich návštěvám klidné a stinné prostředí plné vzrostlých stromů, okrasných keřů i květin. Ve čtvrtek odpoledne toto parkové prostředí ožilo smíchem dětí a rozhovory rodičů a přátel z řad zaměstnanců nemocnice. „Kromě zdravotnických akcí pro širokou veřejnost organizuje Podhorská každoročně také akce pro zaměstnance a jejich blízké, v tomto případě pro děti či vnoučata. Jsme rádi, že je o tyto akce zájem a návštěvnost je hojná;“ dodává Petra Žváčková.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: