Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 554 700 111
+420 606 668 251
+420 554 253 111
+420 606 668 288

O nemocnici

Vladimír Hron bude hlavní hvězdou společenského plesu Podhorské nemocnice

14.2.2014

Příležitost poznat svého lékaře či zdravotní sestřičku z Podhorské nemocnice z jiné než pracovní stránky budou mít účastníci společenského plesu, který nemocnice pořádá v pátek 7. března ve Společenském domě Bruntál. Hlavní hvězdou večera bude Vladimír Hron. Všestranně nadaný bavič si pro letošní plesovou sezonu připravil zcela nový repertoár, kde ctí největší hvězdy české i zahraniční světové pop scény. Součástí večera bude rovněž vyhlášení výsledků ankety „O nejlepšího pracovníka Podhorské nemocnice 2013“.

Vladimír Hron si pro letošní sezónu připravil zcela nový repertoár, a tak si návštěvníci plesu v podání tohoto nekorunovaného krále hudebních imitátorů zatančí například i na hity kapel The Wanted nebo Snow Patrol. Chybět nebude ani něco málo z repertoáru světoznámého zpěváka Bruna Marse. „Jsem rád, že i mezi současnými hvězdami jsou opravdu skvělí zpěváci, které není vůbec snadné interpretovat a je možné je zvládnout pouze při plné hlasové formě. Z tohoto důvodu jsem sáhl právě po nich, protože si nerad dávám nízké cíle. Přesto, že plesy tu jsou od toho, abychom tančili, v mojí show nebude chybět ani zábava. Telemostem se například spojíme s dějištěm XXII. Zimních olympijských her a vyzpovídáme naše špičkové olympioniky. Máte se opravdu nač těšit,“ prozradil o své show Vladimír Hron.

V rámci společenského večer bude rovněž vyhodnocena anketa „O nejlepšího pracovníka Podhorské nemocnice 2013“. Ta vyjadřuje poděkování lékařům, sestrám a ostatním zaměstnancům za jejich mimořádně náročnou práci. Chybět samozřejmě nebude ani tombola a občerstvení. V průběhu večera bude k tanci hrát kapela Alternativa.

Cena vstupenky pro dvě osoby je 400 Kč. Zájemci o vstupenky na ples Podhorské nemocnice si je mohou zakoupit již nyní na ředitelství nemocnice. Rezervace je možná telefonicky, a to na čísle 606 668 233 pro Bruntál a 606 668 247 pro Rýmařov.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: