Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 554 700 111
+420 606 668 251
+420 554 253 111
+420 606 668 288

O nemocnici

Podhorská nemocnice zmodernizovala Oddělení ošetřovatelské péče

30.1.2015

Podhorská nemocnice, člen skupiny AGEL, zmodernizovala ve spolupráci s Městem Rýmařov prostory Oddělení ošetřovatelské péče na svém pracovišti v Rýmařově. Investice dosáhla výše dvou milionů korun a zahrnovala především modernizaci a estetizaci interiéru oddělení. Součástí rekonstrukce byla pak i výměna původního nevyhovujícího výtahu za nový.

Nový výtah splňuje současné normy, včetně úpravy pro nevidomé cestující a disponuje celkovou nosností 1600 kilogramů. Výtah zajišťuje vyšší bezpečnost, moderní ovládací systém i dostatek prostoru pro přepravu pacientů na lůžku. „Po rekonstrukci je prostor oddělení výrazně příjemnější a také umožňuje snazší údržbu. Výhody tedy pocítí jak pacienti, tak i personál,“ říká správce nemocnice Vladimír Růžička s tím, že hlavní změny v interiéru zahrnují nové podlahové krytiny a rozšíření dveřních otvorů do jednotlivých pokojů.

Vzhled interiéru je přitom pro tyto nemocniční prostory velice důležitý, neboť oddělení je pro mnohé pacienty téměř domovem. Oddělení ošetřovatelské péče poskytuje léčebné, ošetřovatelské a rehabilitační služby pacientům s chronickým onemocněním nebo s onemocněním v post-akutním stadiu, jejichž zdravotní stav je stabilizován a vyžaduje dlouhodobou ošetřovatelskou péči.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: