Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 554 700 111
+420 606 668 251
+420 554 253 111
+420 606 668 288

O nemocnici

Děti zaměstnanců Podhorské nemocnice si užívaly předvánoční tvoření

16.12.2015

Předvánoční program potěšil včera v podvečer děti zaměstnanců Podhorské nemocnice a.s., která je členem skupiny AGEL. Děti se zapojily do vlastnoručního zdobení perníčků, tvořily gelové svíčky a vyráběly papírové andělíčky či stromeček ze šišky. Nechyběla ani malá pozornost ve formě občerstvení a dárečku.

Předvánočního tvoření si v prostorách Střediska volného času v Bruntále užívalo celkem 20 dětí s rodiči. „Předvánoční program pro nás připravilo Středisko volného času Bruntál, které zároveň zajišťovalo odborný dohled při tvůrčí činnosti. Děti na začátku celého programu dostaly malou pozornost. Poté jsme je pozvali k jednotlivým stanovištím, kde si mohly s pomocí instruktorů či rodičů udělat vlastní gelovou svíčku, namalovat vánoční perníček nebo připravit originální ozdobu na stromeček,“ popisuje manažerka marketingu a PR Podhorské nemocnice a.s. Mgr. Markéta Stržínková.

Překvapením bylo pozvání dětí do podzemních prostor Střediska, kde se nachází místní zvěřinec a děti tak mohli pozorovat křečky, morčata, králíčky a jiné drobné zvířectvo. Děti i rodiče byli nadšeni z programu a doufáme, že i v příštím roce navštíví další povedenou akci pro děti zaměstnanců Podhorské nemocnice a.s.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: