Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 554 700 111
+420 606 668 251
+420 554 253 111
+420 606 668 288

O nemocnici

V příjemné atmosféře prožijí Velikonoce klienti Sociální služby Podhorská

29.3.2018

Velikonoční svátky si užijí v příjemné atmosféře také klienti a pracovníci Sociální služby Podhorská, kterou provozuje Podhorská nemocnice na rýmařovském pracovišti. Prostory sociální služby jsou již nyní vyzdobené nejrůznějšími dekoracemi a obrázky s velikonoční tematikou, na jejichž výrobě se podíleli klienti této služby. Na Zelený čtvrtek se pak budou moci zájemci nejen ze sociální služby zúčastnit velikonočního duchovního setkání.

„Duchovní setkání se konají pod vedením sestry farářky Mgr. Miroslavy Běhalové u příležitosti církevních svátků v prostorách Sociální služby Podhorská již tradičně a jsou u klientů velice oblíbené,“ sděluje Bc. Miroslava Legnerová, vedoucí sociální pracovnice, a prozrazuje, že letos v sociální službě neoslavují pouze svátky jara. „Ale také krásné životní jubileum jedné z našich klientek, která se v těchto dnech dožívá 90 let a společně s námi zavzpomíná na velikonoční oslavy a zvyky z dob svého mládí,“ uvádí Bc. Legnerová.

Sociální služba Podhorská slouží svým klientům již jedenáctým rokem. Posláním pracoviště je zajistit klientům prostřednictvím pobytové služby individuální péči i důstojné a bezpečné zázemí přibližující se v co největší možné míře domácímu prostředí. Určena je všem, kteří vzhledem ke zdravotnímu stavu nemohou žít ve svém přirozeném prostředí, potřebují dopomoc a podporu druhé osoby při zvládání běžných činností a sebepéče.

Služba zajišťuje 24 hodinovou péči, celodenní stravu a ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích. Kapacita Sociální služby Podhorská je v současné době 12 lůžek.

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: