Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 554 700 111
+420 606 668 251
+420 554 253 111
+420 606 668 288

O nemocnici

Nejlepší v Moravskoslezském kraji je z pohledu ambulantních pacientů Podhorská nemocnice

13.12.2019

Podhorská nemocnice s pracovišti v Rýmařově a v Bruntále, která patří do skupiny AGEL, se může pyšnit obrovským úspěchem. Dle ankety spokojenosti pacientů nezávislého HealthCare Institutu (HCI) s názvem „Nemocnice ČR 2019“ poskytuje z pohledu ambulantních pacientů nejlepší služby v Moravskoslezském kraji. Hospitalizovaní pacienti pak nemocnici hodnotili v kraji jako druhou nejlepší.

Do průzkumu se letos zapojilo 154 nemocnic z celé republiky a také v celorepublikovém měřítku dosáhla Podhorská nemocnice výborného ohodnocení. „V celonárodní kategorii jsme obsadili krásné páté místo v hodnocení hospitalizovanými pacienty a deváté v kategorii ambulantní. Tyto výsledky jsou oceněním práce všech zaměstnanců Podhorské nemocnice, kteří se pro pacienty snaží vytvořit příjemnou atmosféru. Ke kvalitní péči totiž nepatří pouze odbornost, ale také příjemné a bezpečné prostředí. Důležitá je rovněž komunikace,“ říká předseda představenstva Podhorské nemocnice RNDr. Jaromír Soušek, Ph.D., s tím, že ocenění nemocnici zavazuje do budoucna neustále zlepšovat služby.

Výborných výsledků v celonárodní anketě HCI dosáhla Podhorská nemocnice i v minulých letech. V roce 2018 obsadila v Moravskoslezském kraji v hodnocení ambulantních pacientů krásné druhé místo, o rok dříve pak pěkné třetí místo.

Kvalitu a bezpečí v posledních letech v Podhorské nemocnici mimo jiné garantuje opakovaně udělený prestižní certifikát o akreditaci od Spojené akreditační komise (SAK). Podhorská nemocnice s pracovišti v Rýmařově a Bruntále je od roku 2005 členem skupiny AGEL. Ročně je na obou pracovištích nemocnice ošetřeno více než 93 tisíc ambulantních pacientů a hospitalizováno 4,5 tisíce pacientů.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: