Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 554 700 111
+420 606 668 251
+420 554 253 111
+420 606 668 288

O nemocnici

Kožní ambulance Nemocnice AGEL Podhorská v Rýmařově rozšiřuje své služby o nabídku kosmetických výkonů pro samoplátce

20.11.2020

V rámci zkvalitňování služeb rozšiřuje Kožní ambulance v Rýmařově svůj seznam poskytovaných kosmetických výkonů také o služby, které nehradí zdravotní pojišťovny. Jedná se například o ošetření seboroických bradavic a papilomů-kryalizaci a kyretáž, odstranění milií, kryopeeling pigmentových skvrn, omlazování obličeje a rukou. Ve spolupráci s chirurgickou ambulancí operační řešení kosmeticky vadících névů. Ceník kosmetických výkonů pro samoplátce naleznete na stránkách nemocnice nebo v čekárně ordinace kožního lékaře v Rýmařově.

Seboroické neboli stařecké bradavice jsou poměrně častým kožním problémem, který ovšem netrápí pouze starší generaci, jak by mohl název naznačovat. Jedná se o kosmetický výrůstek, který se nejčastěji objevuje v oblasti krku, obličeje či trupu. Stejně nežádoucí jsou například i milia, tuhé bílé kuličky pod kůží, nejčastěji v oblasti očí. Ačkoliv seboroické bradavice nijak neohrožují zdraví ani život pacienta, je vhodné každý nový či podezřelý výrůstek nechat zkontrolovat lékařem, aby vyloučil možnost závažnějšího onemocnění. Odstranění těchto projevů není nijak náročné či bolestivé. Nově mohou pacienti tento zákrok podstoupit také v Kožní ambulanci v Rýmařově, díky čemuž nemusí dojíždět do vzdálenějších ambulancí a klinik, jak tomu bylo doposud.  

K rozšíření nabídky kosmetických výkonů se vyjádřil také lékař Kožní ambulance v Rýmařove MUDr. Lubomír Drlík: “ Dermatologická péče je primárně určena pro nemocné a jejich léčbu. Nejzásadnějším polem působnosti je časná diagnostika s následným odstraněním kožních nádorů (zejména melanomů) ve fázi, kdy stačí pouhé ambulantní chirurgické řešení bez nutnosti rozsáhlých výkonů v celkové anestezii a také onkologické léčby. Nicméně v rámci oboru je velká poptávka také po odstraňování kosmeticky vadících lézí, kterému chceme nyní vyhovět.“

Kožní ambulance v Rýmařově dlouhodobě poskytuje odbornou péči pacientům Rýmařova a širokého okolí. Kromě již zmiňovaných kosmetických výkonů nabízí svým pacientům i výkony hrazené zdravotními pojišťovnami, jako běžnou péči o kožní onemocnění, zajišťuje také provedení kontaktních alergologických kožních testů a provozuje névovou poradnu, ve které provádí vyšetření pigmentových névů, kdy na základě výsledků vyšetření lékař rozhoduje o dalším postupu.

K vyšetření na Kožní ambulanci v Rýmařově je nutno se objednat. Objednávky sestra přijímá vždy v ordinačních hodinách a to osobně nebo telefonicky na čísle 554 253 465. 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: