Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 554 700 111
+420 606 668 251
+420 554 253 111
+420 606 668 288

O nemocnici

Auditoři potvrdili vysokou kvalitu Nemocnice AGEL Podhorská

26.10.2021

V uplynulých dnech Nemocnice AGEL Podhorská úspěšně absolvovala šetření auditorů Spojené akreditační komise o.p.s., které potvrdilo naplňování požadavků akreditačních standardů řízení kvality a bezpečí v nemocnic

„Certifikace Spojenou akreditační komisí, o.p.s., jejíž zástupci šetření v naší nemocnici prováděli, je v České republice dobrovolná, přesto Nemocnice AGEL Podhorská tento audit podstupuje od roku 2008 opakovaně a letos obhájila akreditaci již popáté. Udělení certifikátu dokazuje vysokou kvalitu a bezpečí poskytovaných zdravotních služeb,” říká předseda představenstva Nemocnice AGEL Podhorská, Ing. Pavel Kameník.

Akreditační komise prověřovala nastavené procesy na obou pracovištích Nemocnice AGEL Podhorská, tedy v Rýmařově i Bruntále. „Celý systém řízení kvality je spojený s vytvářením jednotných postupů, jejich zaváděním a realizací v praxi, což se dotýká všech zaměstnanců nemocnice, na které jsou kladeny vysoké nároky. Přípravy k akreditaci jsou opravdu velmi náročné, a proto všem zaměstnancům Podhorské patří velké poděkování,” předseda představenstva a dodává: „Doba jde stále dopředu a nároky na služby a péči jsou čím dál vyšší. I přes udělený certifikát, kterého si nesmírně vážíme, neusneme na vavřínech. Nadále je našim cílem držet krok s novými požadavky společnosti a posouvat naše služby stále blíže lidem, blíže pacientům, blíže nám všem.“

Nemocnice AGEL Podhorská poskytuje zdravotní péči na pracovištích v Bruntále a Rýmařově pro spádovou oblast Bruntálska, Rýmařovska a Vrbenska, tedy pro cca 65 tisíci obyvatel. V zimních měsících tento počet stoupá o další klienty z Jeseníku.

Pracoviště v Rýmařově jsou zaměřena na rehabilitaci a komplexní péči o seniory. Pracoviště Bruntál poskytuje odbornou lékařskou péči v základních oborech, mezi které patří chirurgie, interna a gynekologie. Na interním oddělení je vytvořeno specializované pracoviště se zaměřením na gastro-entero-hepatologii. Oddělení operačních oborů se zabývá operativou vhodnou pro krátkodobou chirurgii prováděnou v 85 % laparoskopicky.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: