Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 554 700 111
+420 606 668 251
+420 554 253 111
+420 606 668 288

O nemocnici

Očkování modifikovanou vakcínou proti onemocnění Covid-19 nově nabízí i Nemocnice AGEL Podhorská v Bruntále

21.9.2022

Počty osob nakažených koronavirem v posledních dnech v České republice nezřídka překračují hranici 3 tisíc za den. Pro ochranu před těžkým průběhem i před symptomatickou infekcí aktuálně nejčastějších variant kmenů onemocnění Covid-19, slouží modifikovaná vakcína Comirnaty Original/Omicron BA.1, kterou budou od pátku 23. září očkovat zdravotníci také v Nemocnici AGEL Podhorská.

„Očkovací centrum Nemocnice AGEL Podhorská poskytuje zájemcům o očkování proti onemocnění Covid-19 jak první a druhou dávku základního očkování, tak také první a druhou posilující dávku očkování. Právě pro posilující vakcinaci nově využívá vakcíny Comirnaty Original/Omicron BA.1, která byla vyvinuta k ochraně před aktuálně nejrozšířenějšími kmeny viru,” informuje Mgr. Marcela Kadlecová, místopředsedkyně představenstva Nemocnice AGEL Podhorská s tím, že v současné době probíhá očkování vždy v pátek, a to na základě předchozí rezervace v systému Reservatic.

Očkovací místo se nachází v prostorách Anesteziologické ambulance v nemocnici v Bruntále, vchod venku vlevo od hlavního vchodu do budovy. Odkaz na rezervační systém a další informace nejen k očkování zjistíte na webových stránkách Nemocnice AGEL Podhorská www.nemocnicepodhorska.agel.cz

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: