Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 554 700 111
+420 606 668 251
+420 554 253 111
+420 606 668 288

O nemocnici

Den zdraví a sociálních služeb ve Vrbně pod Pradědem nabídl svým návštěvníkům mimo další i poradenské služby Nemocnice AGEL Podhorská

1.11.2022

Vrbno pod Pradědem, 7. říjen 2022: Den zdraví a sociálních služeb je již tradiční akcí v režii města Vrbna pod Pradědem a letos se uskutečnila v pátek 7. října 2022 v kulturním, informačním a vzdělávacím centru Střecha. Ani letos zde nechyběla Nemocnice AGEL Podhorská, která nabídla všem zájemcům bezplatné testování a poradenské služby.

Největším lákadlem pro všechny návštěvníky vrbenské akce bylo měření hladiny cukru a množství cholesterolu v krvi. „Vzhledem k tomu, že akce probíhala v odpoledních hodinách, jednalo se v případě naměřených hodnot opravdu pouze o orientační hladiny. Zhruba v sedmi případech jsme zaznamenaly vyšší hodnoty cholesterolu a cukru v krvi, pouze v jednom případě se jednalo o takové hodnoty, že jsme návštěvníkovi doporučili návštěvu u praktického lékaře, který provede požadované testy na lačno a určí další případné postupy léčby, zhodnotila akci sestřička chirurgického oddělení Nemocnice AGEL Podhorská Lenka Horská.

 

Mimo tato orientační vyšetření nabídly sestřičky Nemocnice AGEL Podhorská všem zájemcům i možnost změření krevního tlaku, množství tukové tkáně v těle a hodnoty BMI, ale také zdravotnice poskytly návod a kontrolu správného postupu hygieny rukou. Nechyběla ani prezentace Sociální služby Podhorská, pobytové sociální služby s individuální péčí, kterou v rámci pracoviště v Rýmařově nabízí svým klientům Nemocnice AGEL Podhorská. Zájemci si mohli s sebou odnést materiály, jako seznam potravin, které pomáhají k lepší kondici mozku, anebo vzorové úkoly k procvičování paměti, které na Sociální službě Podhorská klienti často využívají. Na návštěvníky akce čekaly také dárky v podobě reklamních předmětů společnosti.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: